Penzion Stará pošta - Potštejn Bewertungen

Hotelbewertung

97%
Perfekt

by 17 reviews

  • Personal

    98%
  • Sauberkeit

    99%
  • Ausstattung

    96%
  • Komfort

    99%
  • Preis-leistungverhältnis

    95%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 19.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Čechová

Gruppe von Freunden, 23.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi pohodlne postele a vyborne vybaveny kuchynky :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamil

Einzelreisende, 9.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jakub

Einzelreisende, 23.11.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

Familie mit kleinen Kindern, 2.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V hotelu se mi líbilo vše! Je ideální pro rodiny s dětmi jakéhokoliv věku. My máme syny 13 let a 1,5 roku a oba se zabavili nejen na perfektně zařízené zahradě, ale i uvnitř, což je v případě nepříznivého počasí podstatné. Je zde krásně čisto a vybavení apartmánu je skvělé,nic nám nechybělo. Rozhodne se sem chystáme znovu!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena

Älteres Paar, 6.9.2016

Mělník Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 1.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Velmi krásné místo v trojúhelníku zámek - kostel - hrad. Jen škoda, že kolem vede rusnå silnice. Krásná zahrada, bazén .

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Stará pošta - Potštejn replied to this review.
Paní Jordánová i my děkujeme za Vaši návštěvu a krásné hodnocení.

Pavel

Familie mit kleinen Kindern, 6.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo bezvadné :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 31.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Daniel Berky

Junges Paar, 25.10.2015

Chocen Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Hotel musím stršně pochváli čistotu i personál,komfort vynikající,projel jsem hodně hotelů,ale za tak skvělou cenu,jsem ještě takový komfort a čistotu nezažil,opravdu hezký a moc super

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Milan Zbořil

Familie mit Kindern, 12.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Spokojenost po všech stránkách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šafář -

Familie mit kleinen Kindern, 29.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Jaromír Liberda

Gruppe von Freunden, 30.3.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vyborné ubytování v krásnem prostředí za vynikajicí cenu , všem doporučuji .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Štech

Familie mit kleinen Kindern, 13.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám vše, hlavně čistota, vkusné vybavení apartmánu, nádherně upravená zahrada s širokou výbavou pro děti. Penzion je v krásném prostředí vedle kostela a zámku s výhledem na hrad Potštejn. Nejhezčí ubytování, jaké jsme kdy měli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Kyrpalová

Älteres Paar, 1.5.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo naprosto super!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

-

Älteres Paar, 8.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi spokojen s kvalitou ubytování, čistotou, možností využití zařízení a přístupem personálu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Stará pošta - Potštejn replied to this review.
Velice děkujeme za krásné hodnocení a budeme se těšit třeba někdy příště nashledanou :-)

Veronika Bláhová

Familie mit kleinen Kindern, 22.5.2011

Praha, Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi milý personál a velmi velmi ochotný. Příjemné vystupování a jednání. Možnost relaxace v zahradě jak pro děti tak pro dospělé. Určitě tento penzion navštívíme v budoucnu znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Stará pošta - Potštejn replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení, které nás moc těší a zároveň je pro nás tou nejlepší odměnou za naši práci.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.